3M logo

Maatwerkoplossingen
voor de metaalverwerkende
industrie

Icons

Het juiste materiaal.
Van innovatie tot industrie.

Metaalproducten

Subsectoren waaronder smeden, walsen, persen en vormen van metaal voor de productie.

Icon metalworking heavy manufacturing

Deze sector omvat vestigingen die zich voornamelijk bezighouden met de productie van industriële en commerciële machines.

Icon metalworking transportation

Deze sector produceert apparatuur voor het vervoer van mensen en goederen. Bedrijven in dit segment gebruiken productieprocessen die vergelijkbaar zijn met die van andere machineproductie.

3M-metaalbewerkingsoplossingen geven uw werknemers de kracht, bescherming en het vertrouwen om kwaliteitswerk te leveren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Lassen, snijden en slijpen

Metaal slijpen vormt de basis van elke moderne metaalbewerking. Of u nu grote metalen onderdelen of lelijke lasnaden verwijdert, 3M heeft het gereedschap dat u nodig heeft. Het slijpen van lasnaden is een belangrijke stap in elk metaalbewerkingsproces. Voor het netjes verwijderen van het overtollige lasmetaal is een schuurmiddel nodig dat zowel snel als nauwkeurig kan worden gebruikt. 3M biedt schuurschijven en -wielen die snel slijpen, soepel lopen en langer scherp blijven. Dat betekent dat u snel een zuivere snede krijgt zonder dat u vaak moet stoppen om het schuurmiddel te vervangen. Met de juiste slijpproducten kunt u aan uw metaalbewerkingseisen voldoen - en uw delen de juiste vorm geven.

3M_Cubitron_II_65512_125mm_1,0mm_front

Oplossingen voor verbindingstechniek in de maakindustrie

Bent u op zoek naar oplossingen voor verlijmen en assembleren? 3M heeft een breed assortiment lijmproducten en tapes die het productontwerp kunnen verbeteren en assemblageprocessen efficiënter kunnen maken, ongeacht de sector, toepassing of ondergrond.

3M VHB Tape LSE-060WF-25mm-x-33m

Schilderen en finishen

Verbeter de staat van uw spuitcabine met het Dirt Trapsysteem van 3M en ontdek oplossingen zoals het PPS™ Paint Preparation System om de productiviteit te verhogen tijdens uw spuitproces. Gladde metalen oppervlakken terwijl de onderdeelgeometrie intact blijft. 3M heeft een evenwicht gevonden tussen kracht en finesse en biedt een veelzijdige reeks schuurmiddelen voor metaalafwerking en geavanceerde keramiek om u te helpen bij het mengen, prepareren en perfectioneren.

Spraying Gun 26878_Frontside

Rijstrook- en gevarenmarkering

Een tape voor elke klus. Of het nu gaat om het markeren van een wand, een buis of een laadkaai, de producten van 3M bieden de juiste duurzaamheid, flexibiliteit en levendige kleuren die u nodig hebt om uw workflow en veiligheid te helpen maximaliseren en om uw fabriek of magazijn er zo goed mogelijk te laten uitzien.

3M Markeringstape

Onderhoud, reparatie en afdichting

Gemaakt om te plakken. Werkt u met gladde, egale oppervlakken of juist met ruwe en grove materialen? Of uw klus nu een uur duurt of een jaar, in het assortiment tapes van 3M voor onderhoud, reparatie en afdichting vindt u de juiste oplossing voor het afdichten, repareren, samenbinden, coderen of vastzetten bij heavy-duty of niet-kritische toepassingen.

3m-4411g-Afdichtingstape

Verpakking

3M biedt een volledige lijn hoogwaardige en betrouwbare sealing tapes voor dozen. Onze kwaliteitstapes zorgen voor minder onderbrekingen in productielijnen en garanderen dat verpakkingen bij aankomst dicht zijn.

Bekijk het assortiment in onze webshop

3m-Verpakkingstape 313_group

Persoonlijke veiligheid

Bescherm de ogen, oren en longen van uw metaalbewerkers met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheidsproducten voor werknemers. Onze beschermingsuitrusting is van hoge kwaliteit, comfortabel en kostenefficiënt en wordt ondersteund door uitzonderlijke technische expertise en klantenservice.

Lashelm G5-01 w ADF w Adflo