Carrière

Organisatie

Rubix is Europa’s grootste leverancier van industriële onderhouds-, reparatie- en revisieproducten en -services. Rubix is ontstaan uit de fusie van IPH en Brammer in 2017, na de overname van Brammer door Advent International.
Vanuit meer dan 650 locaties in 23 landen, helpen 8000 werknemers een topassortiment aan industriële producten en services te identificeren, installeren en te leveren aan meer dan 222.000 klanten. Het bedrijf had een gezamenlijke omzet van €2,3 miljard in 2018 en is de nummer één distributeur van lagers, transmissies en automatisering, hydrauliek, machines, montage, gereedschappen en veiligheidsuitrusting.
Rubix is een toonaangevende Multi-Specialist. Met een keur aan Up-Time Services en Competence Centers in diverse technische productgroepen ondernemen we met onze klanten mee, zodat die zich vooral kunnen richten op hun eigen werk.

Het leveren van parts, spare-parts en industrial supplies aan B2B vormt de basis van ons bedrijf. Vanuit onze vestigingen (branches) in Nederland, België en Luxemburg ondersteunen wij onze klanten met technisch advies en een goede leverbetrouwbaarheid.

Wij brengen de slimste bedrijven op het gebied van industriële distributie en oplossingen bij elkaar. Samen hebben we de intelligentie, ervaring en het bereik om onze klanten vooruit te helpen. Daarbij maakt niet uit wat de bedrijfsgrootte, locatie of uitdaging is.

Logistiek

Ons Distributiecentrum te Venlo is het logistieke knooppunt van Rubix. Goederenontvangsten, directe leveringen aan klanten en andere Rubix vestigingen vinden hier vandaan plaats.

Webshop

Industriële- en onderhoudsklanten uit alle sectoren vertrouwen naast hun vaste contactpersonen bij Rubix op onze webshop, ons online verkoopkanaal met meer dan 400.000 MRO producten van vrijwel al onze kern-leveranciers.


Naast de openstaande vacatures komen wij graag in contact met commercieel of technisch talent.
Voor open sollicitaties en stagemogelijkheden kunt u contact opnemen via hr@rubix-group.nl