Nieuws

Rubix breidt Benelux Flow capaciteit uit met de overname van Bedu Pompen

Geplaatst: 05-07-2021

Rubix heeft Bedu Pompen overgenomen, een specialistische leverancier van industriële vloeistofpompen in de Benelux.

Lees verder »

Rubix neemt Technisch Bureau Magema over

Geplaatst: 30-06-2021

Rubix Benelux heeft overeenstemming bereikt over de overname van Technisch Bureau Magema B.V.

Lees verder »

Rubix Up-Time Magazine juni 2021

Geplaatst: 08-06-2021

In de nieuwe uitgave van ons Up-Time Magazine bieden we onze klanten een breed aanbod van onze services. Rubix Up-Time Magazine biedt u informatie over technische ondersteuning en uitgevoerde projecten. Onze Competence Centers informeren u graag verder over de mogelijkheden wij specifiek voor uw industrie kunnen bieden.

Lees verder »

Tooling Deals

Geplaatst: 27-05-2021

Om onze klanten het komend half jaar blijvend voordeel te kunnen bieden op het gebied van Tooling en meten, brengen wij voor de periode mei tot en met oktober 2021 u een aantal acties.

Lees verder »

Rubix Exclusive Brands actie folder Must-haves

Geplaatst: 12-04-2021

In onze Exclusive Brands Must-haves folder vindt u de producten tegen aantrekkelijke actieprijzen die wij u voorstellen om u te helpen om uw productie draaiende te houden.

Lees verder »

Robotproject Winterwarm

Geplaatst: 05-04-2021

MCA ontwikkelde en produceerde voor de hoog rendement luchtverwarmers van Winterwarm een volledig automatische cel voor de productie van de gepatenteerde warmtewisselaars, het binnenwerk van de luchtverwarmer.

Lees verder »

Maak kennis met onze Robotize AGV-oplossingen

Geplaatst: 05-04-2021

MCA linear motion robotics is sinds kort system integrator van Robotize(Dk) GoPal AMR systemen. Het GoPal AMR systeem is een volledig geïntegreerd en goedgekeurd robot systeem voor veilige automatisering van pallettransport in fabrieken en magazijnen. Deze systemen bestaan uit verschillende modellen robots met laadvermogens van 400 tot 1200kg en zijn geschikt voor het transporteren van euro en/of block pallets.

Lees verder »

Bedrunka Catalogus 2021/2022

Geplaatst: 19-03-2021

De Bedrunka Catalogus 2021/2022 met specials is weer gepubliceerd. Voor de inrichting van werkplaats, waarmee u tegelijkertijd meer werkruimte creëert.

Lees verder »

25-jarig jubileum Geeve Hydraulics Rotterdam

Geplaatst: 17-03-2021

Toen Henk Geeve op 1 april 1996 samen met een compagnon Geeve Hydraulics oprichtte, kon hij niet vermoeden dat 25 jaar later zijn organisatie een van de toonaangevende distributeurs van hydraulische en pneumatische componenten in de Benelux zou zijn met 43 medewerkers en een substantieel marktaandeel in de Nederlandse markt.

Lees verder »

TITAN Kettingen

Geplaatst: 01-03-2021

Rubix en Tsubaki introduceren de nieuwste ontwikkeling op het gebied van ketting, de Tsubaki Titan chain. De nieuwe Titan chain heeft unieke eigenschappen en maken deze ketting optimaal slijtagebestendig.

Lees verder »

Nieuwe producten Exclusive Brands Rubix

Geplaatst: 02-12-2020

Bestel de catalogus voor Rubix Exclusive Brands met alle nieuwe producten die dit najaar geïntroduceerd zijn.

Lees verder »

PROJECT: “HORSE” Thomas Regout International B.V.

Geplaatst: 30-11-2020

Thomas Regout International B.V. is een Nederlands bedrijf gevestigd in Maastricht. Leverancier van een breed scala aan telescopische geleiders.

Lees verder »

Uw oude frequentieregelaars zijn veel geld waard!

Geplaatst: 30-11-2020

Om het voor u extra aantrekkelijk te maken biedt MCA u 30% korting bij aanschaf van nieuwe YASKAWA frequentieregelaars, wanneer u uw bestaande frequentieregelaars inruilt.

Lees verder »

Het eerste gebogen auto-darkening lasfilter ter wereld

Geplaatst: 23-10-2020

Uw wereld is rond, niet plat. Maak kennis met de 3M™ Speedglas™ Lashelm G5-02, met ’s werelds eerste gebogen automatisch donkerkleurende lasfilter (ADF).

Lees verder »

Rubix Brochure Pneumatiek- en Persluchtservice

Geplaatst: 28-08-2020

Rubix biedt kennis en vakmanschap om uw productieproces te optimaliseren, met een lager energieverbruik en minder onderhoudskosten.

Lees verder »

Rubix Brochure Industriële Filtratie

Geplaatst: 28-08-2020

Filters verwijderen vervuiling. Maar industriële klanten verder helpen in het verbeteren van hun processen, het milieu en de werkomgeving, dat is waar het werkelijk om draait.

Lees verder »

Loctite Schroefdraadborging

Geplaatst: 30-06-2020

Vermijd dat boutverbindingen vanzelf loskomen met Loctite schroefdraadborgmiddelen.

Lees verder »

Nomad Foods vertelt waarom Rubix belangrijk is voor hun productie

Geplaatst: 27-05-2020

Senior MRO-koper voor Nomad Foods, Ian Rex, geeft een samenvatting van waarom Rubix zo belangrijk is voor hun. "Zonder Rubix zou onze productie stoppen en dan hebben we geen product te maken, geen product te verkopen en dan hebben we geen zaak."

Lees verder »

NSK Tonlagers

Geplaatst: 22-05-2020

NSK afgedichte Tonlagers garanderen een langere levensduur.

Lees verder »

PROJECT: MCA ondersteunt bij bouw Rope Bending Machine van DSM Protective Materials

Geplaatst: 21-04-2020

DPM (DSM Protective Materials), heeft MCA linear motion robotics gevraagd om een machine te ontwikkelen, waarmee buigvermoeiïngstesten aan Dyneema® gebaseerde touwen uitgevoerd kunnen worden.

Lees verder »