BT Brammer / RUBIX-Group NL maakt vliegende start op BIC

Geplaatst: 20-09-2018

BT Brammer / RUBIX-Group Nederland maakt een vliegende start op het BIC, Brainport Industries Campus Eindhoven!


September 2018 is de start van de vestiging BT Brammer op het BIC. Met veel mooie plannen en een leeg canvas voor zich, zijn onze collega’s Bart Vorselaars en Frank Jonkers met team Eindhoven enthousiast en vol goede moed open gegaan.

BIC is de fabriek van de toekomst, waar de high tec maakindustrie samen innoveert en produceert. Bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheid zetten zich hier gezamenlijk in voor zowel technologische als economische groei. Hierbij komt publiek en privaat bij elkaar en zijn de steekwoorden SAMEN en VERBINDEN. Alles onder 1 dak.

BT Brammer is in deze mooie uitdaging gestapt met een meerledig doel:
- Verantwoordelijk zijn voor de supply chain van het BIC. Hiermee bedoelen we dat BT Brammer de volledige logistiek en alle artikel parts / spare parts  van alle organisaties binnen BIC op zich neemt. Hiervoor is een speciaal softwarepakket gemaakt door een van onze partners waardoor wij in staat zijn goederen te ontvangen, die door de huurders van het BIC zelf worden besteld. Daarnaast zullen wij ook goederen ontvangen die door huurders van BIC bij BT Brammer worden besteld.

  • Het vestigen van een Technical Competence Center op gebied van robotisering in logistiek.
  • Het vestigen van BT Brammer Eindhoven, BT Brammer BIC en TCB. 
  • Bevoorrading van de productie van KMWE met hun volledige leveranciersbestand. BT Brammer is gestart met pakketten   SKF, SMC en FESTO.

De aangesloten bedrijven op BIC delen hun kennis van productontwikkeling en technologie. Ze werken nauw samen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en zoeken naar de maximale synergie voor duurzame productie. Ze zetten hun innovaties gezamenlijk in voor hun klanten of gebruiken deze als basis voor nieuwe business modellen. Innovatievoordelen hebben logischerwijs ook effect op de economische voordelen. Ook voor BT Brammer een mooie uitdaging om voorop te blijven lopen en niet alleen supply chain te bedrijven, maar te groeien naar supply chain 4.0 en continue op alle vlakken te blijven innoveren.

Deze uitdagende en innoverende omgeving is een mooi uithangbord naar onze Industrie-, Productie- en Maakklanten. Het biedt ook perspectief voor onze eigen mensen. Communicatie en in contact staan met je klant is belangrijk, evenals het kunnen, willen en blijven verbeteren.

Vorige week is een mijlpaal behaald door BT Brammer. De allereerste goederen ontvangst  door te leveren aan de klant en de daarbij behorende facturatie is foutloos verlopen. Allen bedankt en een pluim voor alle betrokkenen.

Deze mijlpaal zal zeker niet de laatste zijn. De groeidoelstellingen en verbeteringen lijken  eindeloos. Maart 2019 zal alles in gebruik zijn, waarbij toekomstige groei zichtbaar wordt in het aantal beschikbare m2, de continue innovaties ( o.a. robotisering) en de samenwerkende bedrijven die blijven groeien in hun rol.
BT Brammer gaat hier mooie samenwerkingsverbanden aan.

Zie resultaat: quadrupel helix.  

« Nieuws overzicht