Nieuws

Herfst-Winteractie Mitutoyo

Geplaatst: 12-11-2021

Voor elke uitdaging het juiste meetinstrument: bestel nu uw meetinstrumenten met extra korting.

Lees verder »

Mitutoyo Herfst Promotie 2021

Geplaatst: 03-11-2021

Speciale selectie meetgereedschap en opspantools, nu in promotie bij Mitutoyo.

Lees verder »

Rubix Exclusive Brands Must-haves

Geplaatst: 01-11-2021

De Rubix Exclusive Brands bieden vergelijkbare kwaliteit van A-merken. Door de schaalgrootte van Rubix kunt u hiermee beschikken over hoogwaardige alternatieven voor toonaangevende merkproducten, maar tegen een betere prijs, waardoor uw totale eigendomskosten dalen.

Lees verder »

Circulaire Veiligheidsschoenen Emma

Geplaatst: 20-10-2021

EMMA wil een positieve footprint achterlaten op mens en planeet. Het bedrijf heeft daarom een volledig circulair veiligheidsschoenen assortiment beschikbaar. Voor de productie van veiligheidsschoenen worden materialen met een langere gebruiksduur gebruikt.

Lees verder »

Rubix Up-Time Magazine oktober 2021

Geplaatst: 04-10-2021

Ons nieuwe Up-Time magazine is uit! Met het Thema Duurzaamheid bieden wij oplossingen om de milieu-impact van de activiteiten van onze klanten verminderen.

Lees verder »

Rubix Brochure Industriële Voeistofpompen

Geplaatst: 28-09-2021

Iedere pomp heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Steeds met voor- en nadelen. Wij zorgen ervoor dat u investeert in een oplossing die het beste functioneert in uw proces.

Lees verder »

simalube IMPULSE connect

Geplaatst: 24-09-2021

simalube IMPULSE connect – digitale opvolging en configuratie via Bluetooth®. De drukverhoger tot 10 bar voor lange smeerleidingen of met hoge tegendruk.

Lees verder »

Rubix breidt Benelux Flow capaciteit uit met de overname van Bedu Pompen

Geplaatst: 05-07-2021

Rubix heeft Bedu Pompen overgenomen, een specialistische leverancier van industriële vloeistofpompen in de Benelux.

Lees verder »

Rubix neemt Technisch Bureau Magema over

Geplaatst: 30-06-2021

Rubix Benelux heeft overeenstemming bereikt over de overname van Technisch Bureau Magema B.V.

Lees verder »

Maak kennis met onze Robotize AGV-oplossingen

Geplaatst: 05-04-2021

MCA linear motion robotics is sinds kort system integrator van Robotize(Dk) GoPal AMR systemen. Het GoPal AMR systeem is een volledig geïntegreerd en goedgekeurd robot systeem voor veilige automatisering van pallettransport in fabrieken en magazijnen. Deze systemen bestaan uit verschillende modellen robots met laadvermogens van 400 tot 1200kg en zijn geschikt voor het transporteren van euro en/of block pallets.

Lees verder »

Robotproject Winterwarm

Geplaatst: 05-04-2021

MCA ontwikkelde en produceerde voor de hoog rendement luchtverwarmers van Winterwarm een volledig automatische cel voor de productie van de gepatenteerde warmtewisselaars, het binnenwerk van de luchtverwarmer.

Lees verder »

Bedrunka Catalogus 2021/2022

Geplaatst: 19-03-2021

De Bedrunka Catalogus 2021/2022 met specials is weer gepubliceerd. Voor de inrichting van werkplaats, waarmee u tegelijkertijd meer werkruimte creëert.

Lees verder »

TITAN Kettingen

Geplaatst: 01-03-2021

Rubix en Tsubaki introduceren de nieuwste ontwikkeling op het gebied van ketting, de Tsubaki Titan chain. De nieuwe Titan chain heeft unieke eigenschappen en maken deze ketting optimaal slijtagebestendig.

Lees verder »

PROJECT: “HORSE” Thomas Regout International B.V.

Geplaatst: 30-11-2020

Thomas Regout International B.V. is een Nederlands bedrijf gevestigd in Maastricht. Leverancier van een breed scala aan telescopische geleiders.

Lees verder »

Nomad Foods vertelt waarom Rubix belangrijk is voor hun productie

Geplaatst: 27-05-2020

Senior MRO-koper voor Nomad Foods, Ian Rex, geeft een samenvatting van waarom Rubix zo belangrijk is voor hun. "Zonder Rubix zou onze productie stoppen en dan hebben we geen product te maken, geen product te verkopen en dan hebben we geen zaak."

Lees verder »