Europees marktleider in lagers

Geplaatst: 19-09-2019

De productiesector en de industrie vragen om uitstekende ondersteuning. Rubix is actief in 23 landen, vanuit meer dan 650 locaties, en is Europees marktleider op het gebied van industriële goederen en diensten.
Wij bieden alles wat u nodig heeft om uw bedrijf optimaal te laten draaien.
Ieder jaar verkopen we meer dan 100 miljoen lagers vanuit het grootste en meest uitgebreide voorraadassortiment. Onze productkennis, technische ondersteuning en advies zijn te allen tijde beschikbaar voor alle klanten, verleend door onze deskundige design- en technische specialisten. Deze expertise heeft onze klanten al voor meer dan €70 miljoen aan kostenbesparingen op lagers opgeleverd, in 10 jaar tijd.

Als Authorized Distributor hebben we een geweldige hoeveelheid kennis en technische deskundigheid opgebouwd, doordat we al jarenlang met alle A-fabrikanten intensief samenwerken. Wij kunnen zorgen voor het specifieke advies over lagers die u nodig heeft. We werken daarbij direct samen met de technici van onze fabrikanten om te zorgen voor de optimale technische oplossing.
Rubix is de enige gecertificeerde distributeur die alle vijf toonaangevende lagerfabrikanten in Europa vertegenwoordigt: NSK, SKF, Schaeffler (INA en FAG),  Timken en NTN-SNR.

In welke sector u zich ook bevindt, onze technische knowhow helpt de levensduur van uw lagers te verlengen, uw productieproces te verbeteren en helpt u daarmee tevens geld te besparen.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE OVER LAGERS

Klik hier en bekijk de Rubix video over Lagers.

« Nieuws overzicht