Köbo Nederland B.V. bij Biesheuvel Techniek als Ketting Competence Center

Geplaatst: 02-06-2017

Köbo Nederland B.V specialist in aandrijftechniek, rollen- en transportkettingen op maat wordt onderdeel van Biesheuvel Groep B.V. Het merk Köbo omvat één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van precisie- rollenkettingen, transportkettingen en toebehoren.

Köbo Nederland B.V. in Groningen is sinds 1926 actief, bestaat inmiddels 90 jaar in Nederland en heeft ruime ervaring op het gebied van aandrijftechniek, met als 'competence' speciale transportkettingen, kettingwielen en tandwielen voor vele industriële toepassingen.

Het team van Köbo bestaat uit engineers, technische adviseurs en verzorgt productie op maat. Het Köbo team is in binnen- en buitenland continu bezig om betere duurzame materialen en materiaal behandelingen te selecteren, toe te passen en nieuwe methodes van productie te ontwikkelen.

De dagelijkse leiding van Köbo blijft in handen van Martin Smitshoek.

Martin Smitshoek: "Het netwerk van Biesheuvel Techniek staat voor ons nu, als Köbo de ketting specialist, ter beschikking. Köbo heeft al veel technisch hoogwaardige oplossingen en toepassingen ontwikkeld in haar bestaan, vele gerenommeerde klanten zijn door onze aanpak voorzien van hoogwaardige kwaliteitsproducten en vooral oplossingen. Onze knowhow en ervaring stellen we dan ook graag ter beschikking aan het uitgebreide Biesheuvel netwerk."

Meino Noordenbos: "Biesheuvel Groep werkt verder aan de uitbreiding van Competence Centers. Niet alleen met onderhoud maar ook met engineering maak/ machinebouw is Köbo een competente partij. Wij zullen vanuit de Biesheuvel Techniek vestigingen deze kans op groei gegarandeerd benutten."

Wij zijn er beide van overtuigd dat wij door deze stap onze klanten in heel Nederland nog gerichter kunnen bedienen.

Download Persbericht Biesheuvel Groep - Köbo Nederland

« Nieuws overzicht