OPEN DAG BIC EINDHOVEN 25 MEI 2019

Geplaatst: 17-05-2019

Op Brainport Industries Campus komen de meest innovatieve succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. De campus is dé plek waar innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt.
Ons RUBIX Verkoopkantoor op BIC (Brainport Industries Campus) Eindhoven is al enige tijd up-and-running.
RUBIX verzorgt voor alle BIC huurders de supply chain. De organisatie van de logistieke afhandeling van Maak-, Reserve onderdelen en alle benodigdheden die productie, innovatie en onderhoud mogelijk maken verricht RUBIX. Onderwijs, innovatie en fabrieken werken daar als first tier producten voor ASML, JSF, Philips Medical, Thermo Fischer en Dutch Aero. KMWE Precision loopt daarbij voorop.

Uit het innovatieprogramma Advanced Manufacturing Logistics worden initiatieven gecreëerd die na testfase in de Field Lab-omgeving geïmplementeerd worden op de BIC Campus.

Tijdens de Dutch Technology Week kunt U op 25 mei a.s. kennis maken met de activiteiten en bedrijven op BIC!
RUBIX MRO zal tezamen met MCA motion lineair robots en TCB Tooling zich aan U presenteren.
Kom langs op de Brainport Industries Campus, een hypermoderne campus in het groen, waar bedrijven uit de maakindustrie samenwerken en kennis delen.

Op deze splinternieuwe campus kun je tijdens de High Tech Ontdekkingsroute een kijkje komen nemen en je verwonderen over de verschillende technologieën, die achter de groengele muren van het pand schuilgaan. De bewoners en lid-bedrijven van Brainport Industries presenteren zich door leuke workshops voor iedereen te houden. De Tech Playgrounds waar je je eigen bibberbot of zenuwenspiraal kunt maken zijn aanraders.

Tot ziens op de Brainport Industries Campus!

DOELGROEP 

DATUM

TIJD

LOCATIE

Professional – student – jongere – kind - fan

Zaterdag 25 mei 2019

11:00 - 17:00 uur

Brainport Industries Campus - Eindhoven


Voor meer informatie, zie ook: https://www.dutchtechnologyweek.com/nl/brainport-industries-campus

« Nieuws overzicht