RUBIX Flow tekent distributieovereenkomsten met Garlock en Freudenberg

Geplaatst: 04-10-2018

RUBIX FLOW Benelux tekent distributieovereenkomsten met Garlock en Freudenberg (incl. Dichtomatik) tijdens EPTDA-congres in Londen van 26-29 september 2018!

“Toegepaste afdichtingstechniek zal via het distributiekanaal van RUBIX Flow Benelux doorstromen naar de juiste toepassingsgebieden.”


Roger Hessels en Gerry Morgan van Garlock:
“We hebben een grondig distributeursselectieproces van 1 jaar uitgevoerd en zijn ervan overtuigd dat het RUBIX Flow Benelux specialisten team onze technologie op succesvolle wijze kan overbrengen naar segmenten zoals de zware industrie, maar ook naar lichte industrieën zoals de voedingsmiddelen-, de farmaceutische-, de verpakkings- en de waterindustrie. We zijn er van overtuigd om dit specialistische FLOW-team te begeleiden tot het hoogst mogelijke kennisniveau van Garlock. We zullen ze regelmatig trainen in Neuss. RUBIX-centra in Hoogeveen, Den Bosch en Lille (Orexad) moeten dit spoedig beheersen."

   

Tijdens een andere sessie op de EPTDA ontmoetten we de vroegere partner Dichtomatik, die onderdeel uitmaakt van Freudenberg afdichtingstechnieken.

Bernard Hoffer en Ian Harvey van Freudenberg:
“Het uitbreidingsprogramma zal voorspoedig verlopen. In het RUBIX-assortiment hebben we al het grootste gedeelte van de Freudenberg-producten voor de Benelux toegevoegd, zoals we die konden overnemen van de link met Zitec, ondersteund door RUBIX in Duitsland.
We kennen uw specialistische RUBIX Flow Team en zijn enthousiast om samen complexere klantenkwesties aan te pakken.”

Meino Noordenbos:
“Toepassingen voor FLOW in de markt zijn complex en voldoen aan onze doelstelling om een Technisch Centrum voor Flow te ontwikkelen. De RUBIX Flow-specialisten worden steeds beter in het uitvoeren van hun adviesfunctie en het produceren van goede afdichtingsoplossingen. Het is een lang investeringstraject en wij zijn trots om aangesteld en erkend te worden door prachtige A-merken zoals Freudenberg en Garlock.
Advise> Apply> Advance> (Adviseren>Toepassen>Vooruitstreven) zijn onze RUBIX-werkwoorden die we toepassen bij het helpen van nieuwe Flow-klanten.”

« Nieuws overzicht