Uw oude frequentieregelaars zijn veel geld waard!

Geplaatst: 30-11-2020

30% korting bij inruil oude regelaar

MCA is meer dan 25 jaar Channel Partner van YASKAWA en heeft zich ontwikkeld tot een absolute specialist in frequentieregelaars. YASKAWA heeft recent de mijlpaal van 30 miljoen verkochte frequentieregelaars gepasseerd. Duizenden hiervan zijn door MCA verkocht en met regelmaat ook in bedrijf gesteld. Onze nieuwe serie GA700 frequentieregelaars is net als zijn voorgangers uniek in kwaliteit en betrouwbaarheid. De GA700 is een echte General Purpose frequentieregelaar; u kunt hetzelfde type frequentieregelaar inzetten voor vele uiteenlopende en veeleisende toepassingen met motorvermogens van 0,55 kW tot 355 kW. En als uw toepassing meer vraagt? Met DriveWorksEZ software past u de functionaliteit eenvoudig aan voor uw toepassing. Alle GA700-regelaars hebben deze software standaard aan boord en de programmering is vergelijkbaar met een PLC.

De GA700 is geschikt voor standaard draaistroommotoren, permanentmagneetmotoren en synchroon reluctance motoren. De GA700-serie communiceert met de tien meest gangbare veldbussen en voldoet met STO aan SIL3/PLe voor machineveiligheid. YASKAWA heeft veel aandacht besteed aan gebruikersgemak. Het netfilter is standaard ingebouwd en er zijn slimme verbeteringen doorgevoerd, waardoor de GA700 nog compacter is; hij past altijd op de plek van een regelaar die u vervangt. Geoptimaliseerde fabrieksinstellingen en geavanceerde Auto Tuning waarborgen ook voor uw veeleisende toepassingen het beste resultaat. Parametreren kan via de standaard ingebouwde operator, DriveWizard Software of de apps via tablet of mobiele telefoon. Met de GA700 kunt u gratis gebruik maken van YASKAWA Cloudservice, bijvoorbeeld om parametersets op te slaan.

30% korting bij inruil oude regelaar
Om het voor u extra aantrekkelijk te maken biedt MCA u t/m 30 december 2020 maar liefst 30% korting bij aanschaf van nieuwe YASKAWA frequentieregelaars, wanneer u uw bestaande frequentieregelaars inruilt. MCA draagt zorg voor een verantwoorde en duurzame verwerking van uw oude frequentieregelaars. De engineers van MCA staan klaar om u te adviseren. Door onze grote voorraad kan levering zeer snel plaats vinden.

* Deze actie is geldig tot 30 december 2020 en max. 3 per klant.

Yaskawa GA700 overview

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten ? 

Stuur een e-mail met uw wensen

Bel met ons

« Nieuws overzicht