Plug and Play: one-stop-shop voor predictief onderhoud

   

SKF Plug and Play - betrouwbare rotatie binnen handbereik
SKF Plug and Play is een one-stop-shop voor predictief onderhoud. Gebruik dit instapmodel om gegevens te verzamelen, trends af te leiden en actie te ondernemen voordat machinestoring optreedt.
Met SKF Plug and Play is het voorspellen van problemen met roterende machines eenvoudig. SKF QuickCollect biedt een intuïtieve sensor verbinden met een handige mobiele app voor een snelle analyse en geeft toegang tot diagnostiek en correctieve maatregelen. Een belangrijk voordeel is dat het niet nodig is om nieuwe technici in dienst te nemen of te investeren in complexe systemen.

Om ervoor te zorgen dat lagers lang meegaan, is het belangrijk om de conditie van machines en lagers te bepalen terwijl ze in bedrijf zijn. Met een goed predictief onderhoudsprogramma zal uw onderhoudspersoneel niet langer in de firefighting-modus zitten, zal de stilstandtijd van machines worden verminderd en zullen de totale onderhoudskosten dalen. Om u te helpen de maximale levensduur uit uw lagers te halen, heeft SKF een breed scala aan instrumenten ontwikkeld voor het analyseren van de kritische bedrijfsomstandigheden die van invloed zijn op de prestaties van lagers en machines.

   

   

NIEUW: Infrarood thermometer TKTL serie

SKF biedt een breed gamma aan draagbare, lichte en gebruiksvriendelijke infraroodthermometers voor thermische inspecties. Deze draagbare instrumenten helpen u om temperatuurverschillen te detecteren in technische en niet-technische toepassingen, dit om informatie waar te nemen over afwijkingen in de werking.

Nieuw: SKF Stroboscoop TKRS serie

De nieuwe SKF Stroboscoop TKRS 41 is een stroboscoop met hoge prestaties voor het visueel inspecteren van draaiende machines en voor het bepalen van de machinesnelheid. De ingebouwde lasersnelheidsmeting en eenvoudige bediening helpen gebruikers om snel de juiste flitssnelheid in te stellen en duidelijke "bevroren" beelden te verkrijgen voor inspectie.